Machines voor de vlees-, vis- en pluimvee-verwerkende industrie

Het assortiment van Inject Star is breed en omvat naast standaard toepassingen ook maatwerkoplossingen , perfect afgestemd op de individuele wensen van het midden- en kleinbedrijf en de industrie.  

Onze machines

Injectoren

De injectoren van Inject Star overtuigen vooral door hun innovatieve techniek in combinatie met het modernste ontwerp. Het resultaat zijn absoluut homogene injectieresultaten en een geoptimaliseerde pekelverdeling in het product.

Injector Inject Star injectstar Nederland
Injector Inject Star

Tumblers

De Inject Star tumblers zijn ​​wereldwijd bekend om de hoogste kwaliteit, eenvoudige en intuïtieve bediening en hoogwaardige massagetechnieken in de vlees-, vis en pluimveeverwerkende industrie.

tumbler Inject Star Nederland injectstar
Tumbler Inject Star

Separator voor restvlees

Vleesresten die tijdens het uitbeenproces niet volledig losgesneden (kunnen) worden, vormen een behoorlijke verliespost voor de vleesindustrie. Met de separatoren van Inject Star kan tot zo’n 30% meer vlees van goede kwaliteit worden gewonnen die verder verwerkt kan worden.

Separatoren Vleesresten inject star injectstar
Separator Inject Star

Natvoer diervoeding

Diervoedingmachine. Volautomatische, lijngeïntegreerde totaaloplossing voor het bereiden en bewaren van jus/saus als onderdeel van “chunks-in-jus” (CIG) natvoer voor dieren.

Diervoedingmachine injectstar inject star Nederland
Diervoedingproductie machine Inject Star

Inject Star Nederland levert onder meer injectoren, tumblers, separatoren en pekelbereidingssystemen voor de vlees- vis en poultry verwerkende sector. Inject Star Nederland bedient de voedingsmiddelenindustrie met machines voor vlees-, vis- en pluimveeverwerking.

Meer weten of direct een afspraak maken? 


Of bel + 31 (0)30 – 268 79 99